yogaresa till Nerja, Spanien

Yogaresa 4-11 maj 2020. Vill du uppleva balans, lugn och ro, sol,bad och glädje i underbart vacker natur? Följ då med oss till vackra  Nerja och bo på Annette och Bennas vackra Villa la Sueca i bergen mellan Nerja och frigiliana med utsikt över havet, bergen och den lilla staden. Vi yogar till soluppgången och  kvällen på någon av de stora terrasserna. (12 yogapass). Den kraftfulla kundaliniyogan. den mjukare terapeutiska medicinska yogan och den mycket mjuka inkännande och återhämtande holistiska yogan. (inga förkunskaper krävs. För dom som vill gör vi efter frukost kortare vandringar och på torsdag en gemensam dagsutflykt på marknad till den underbara lilla kritvita bergsbyn Frigiliana som är en av de vackraste i Andalusien. Kanske äta lunch på någon av de små restaurangerna eller strosa runt i de små gränderna med alla dess butiker. Tid på eftermiddagarna finns för sol och bad vid poolen, stranden eller för egna upptäcktsfärder.

Priser:

Anmälningsavgift: 2600:-

Boende: del i dubbelrum 40 euro/person eller 15 euro extra för enkelrum. Frukost ingår i boendepriset.

Mat: lunch/middag 12-23 euro/måltid.

Flyg: bokar du själv. priserna på exempelvis Norwegian ligger på ca 1800- 3000:-t/r. Nerja ligger ca 50 min. från Malagas flygplats. Om alla åker på samma avgång ordnar jag transfer till och från vårt boende. Transfer ordnas även från boendet.

Kursgården erbjuder även massage och frisör för en extra kostnad.

Massage: 45 min. 30 euro. 60 min. 40 euro.

Frisör: klipp dam 32 euro herr 25 euro.

Klipp, färg/slingor 70 euro.

Mineralterapeut Gunilla Gunarsson som numera bor och arbetar i Nerja, kommer att erbjuda frekvensanalys mot en extra kostnad: näringsstatus, enzymaktivitet, hormonproduktion, matsmältning,immunsystem, vissa överkänsligheter och spinalflödet i ryggraden. Hon ger även råd, kost och näring utefter analyssvar.

Jag som håller i yogan heter Mona Forsman. Jag är internationellt certifierad kundaliniyoga, medicinsk yoga-och meditationslärare. Instruktör i holistisk yoga som har sina rötter i kundaliniyogan. Utbildad i bowenterapi, taktil massage(takti pro), reikihealing och diplomerad hälsopedagog.

Är du intresserad att följa med oss och vill ha mer ingående information om resan och om anmälan skriv till mig på mailadress: mona@mfyoga.se eller ring/sms på 073 64 59 204